Upload foto

Your Contest Gallery PRO version key is expired.
Please check you backend for further instructions.

Fall in Focus

De nieuwe fotochallenge Fall in Focus begint nu! Laat zien hoe jij de herfst fotografeert. Je kan meedoen tot 31 oktober. Win een interview op sooc.nl!

Herfst is hier! Het seizoen van veranderende kleuren, mistige ochtenden, gouden zonsondergangen en vaak heel veel regen. Van een park vol herfstbladeren naar een regenachtig café, dit seizoen heeft verschillende gezichten. Kan jij de herfst vangen in jouw fotografie?

Foto: Roman Fox

Een paar tips voor jouw herfstfoto:


  • Speel met licht: De laagstaande zon van de herfst creëert een prachtige warme gloed. Experimenteer met tegenlicht om jouw onderwerp te laten oplichten.
  • Wees niet bang voor de regen: Er zit zoveel moois in een regenachtige herfstdag. Struin langs cafés of winkels en laat zien hoe het leven zich van buiten naar binnen verplaatst.
  • Gebruik eens een groot diafragma: Hierdoor creëer je een kleine scherptediepte, waardoor je onderwerp scherp wordt tegen een prachtig wazige achtergrond.
  • Zoek naar contrasten: Natte en droge oppervlakken of heldere herfstkleuren tegen een sombere lucht kunnen zorgen voor opvallende beelden.


Dus haal die camera tevoorschijn, trek je favoriete warme trui of regenjas aan en omarm de herfst! Laat je creativiteit de vrije loop en toon ons die betoverende momenten door jouw lens.Heb je een toffe foto genomen?

  • Stuur je foto voor 31 oktober in op sooc.nl
  • Post jouw foto op Insta & tag sooc.nl
  • Hou je dm's in de gaten!

Wij kunnen niet wachten om jouw kijk op dit prachtige seizoen te zien! De beste inzendingen krijgen een plekje op onze socials. En de absolute winnaar een interview!
356

Enthousiaste fotografen gingen je al voor!

Schrijf je in

De gratis fotochallenges van SOOC zijn een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen en uitdagingen aan te gaan op het gebied van fotografie.


Your Contest Gallery PRO version key is expired.
Please check you backend for further instructions.


fotograferen sooc fotochallenge
Fotograferen: Tips voor beginners en gevorderden
Onderzoek: De populairste cameramerken van 2023
foto opdrachten sooc straatfotografie
Straatfotografie: optimisten met een vlijmscherp oog
lensflare
Lensflare. Een gratis special effect als je het goed benut!
foto opdrachten sooc Rode ogen fotografie tips
Rode ogen? Maak foto’s als een pro met deze tips!
fotografie tips portretfotografie
Krachtige portretten maken? Interactie is de sleutel tot succes!