Upload foto
Geen vermeldingen gevonden

Jouw unieke blik wacht op onthulling, want hier zijn nog geen foto's geüpload en jij kunt de eerste zijn!

Photo contest ist over
Photo contest ist over
Fotochallenge week 18: Hoe ziet jouw vrijheid eruit?
foto opdracht

In een week waarin we de wereldwijde oorlogsslachtoffers herdenken en ónze vrijheid vieren, kunnen we voor de nieuwe fotochallenge natuurlijk niet om dit thema heen. Het is een simpel woord, maar ziet er voor iedereen anders uit. Daarom dagen we jullie deze week uit om vast te leggen wat voor jou vrijheid betekent. Voor de een betekent vrijheid het rijden op een motor, de ander duikt de natuur in om zich los van de gebaande paden te kunnen bewegen. Of betekent het juist dat je kunt zijn wie je daadwerkelijk bent? Alles is mogelijk!

Door de coronamaatregelen van de overheid zijn we tot een zekere hoogte beperkt in onze vrijheden. Vrijheid zal er voor jou nu misschien anders uitzien dat het twee jaar geleden deed. Misschien interessant om dit vast te leggen in een tweeluik, maar dit is uiteraard geen vereiste. Het zou haaks op het thema staan om meer kaders aan deze fotochallenge te verbinden, dus verras ons met jouw meest creatieve invulling van deze fotochallenge!

Kijk hier voor tips & tricks, zodat ook jij professionele foto's kunt maken.


Upload jouw foto

Geen vermeldingen gevonden
Photo contest ist over
Photo contest ist over

Inzendingen van deelnemers

Geen vermeldingen gevonden
Photo contest ist over
Photo contest ist over


Fotochallenge

Enthousiast geworden van deze fotochallenge, maar nog geen member? Meld je gratis en vrijblijvend aan zodat je de fotochallenges iedere week in je mail ontvangt!

Eerst even kijken wat de fotochallenges inhouden? Hier hebben we de foto opdrachten verzameld.

353

Enthousiaste fotografen gingen je al voor!

Schrijf je in

De gratis fotochallenges van SOOC zijn een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen en uitdagingen aan te gaan op het gebied van fotografie.