Meedoen met onze foto opdrachten

Meedoen met onze foto opdrachten is gratis. Zo, die drempel hebben we voor je weggenomen. Starten met fotograferen kan al duur genoeg zijn. Dus zijn wij zo sympathiek om je te helpen en betere fotograaf te worden.

Public enemy

Alle fotografen hebben één gezamenlijke vijand; slechte, onscherpe en nietszeggende foto’s. Ooit een vakantie album van iemand bekeken? En dat diegene moest uitleggen waar je naar kijkt? Zo’n foto dus. Waardeloos.

Leuk dat je €3000 uitgegeven hebt aan een safari, maar ik ben blij dat je erbij vermeldt dat dit een hoef van een zebra is. Het was vast een onvergetelijk moment.

Leren door te doen!

Ook jij kunt leren fotograferen. Met een paar simpele tips maak je al enorme sprongen richting die spraakmakende foto’s die jij graag met trots aan de muur hangt. Met onze foto opdrachten helpen wij je ook bij het ontdekken van jouw passie. Is het natuurfotografie, landschapsfotografie of straatfotografie? Wij hebben iedere week een nieuwe uitdagende foto opdracht waar je in je eigen tempo mee aan de slag kunt.

Hierdoor wil je meedoen

Nog niet overtuigd om mee te doen met onze gratis foto opdracht?

 • Je leert betere foto’s te maken.

 • Leg herinneringen vast zoals je het moment beleefd hebt.

 • Ontdek je omgeving door anders te kijken en het dus ook meer te waarderen.

Fotograferen is een geweldige hobby. Om hiermee te starten heb je geen groot budget nodig. Er zijn voldoende camera’s die een prima resultaat leveren voor een klein budget. Wil je een betere camera, maar nog niet te veel uitgeven? Check dan eens een tweedehands camera. Een échte liefhebber zorgt goed voor zijn spullen en dus kun jij een goede deal scoren!

Ondanks dat je makkelijk kunt starten met fotograferen en het ook niets kost om lekker op pad te gaan en foto’s te schieten kan het in het begin toch enige frustratie opleveren. Goede foto’s maken blijkt toch moeilijker dan gedacht. Geloof me, ik ben ervaringsdeskundige. Gelukkig valt alles te leren!

Hoe doe je mee?

 

 • Schrijf je in voor de fotochallenges

  Om mee te doen kunt je natuurlijk ook de fotochallenges pagina checken, maar door je in te schrijven voor de mailing blijf je ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 • Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met je camera

  Ontdek je eigen omgeving vanuit een nieuw oogpunt, kijk anders naar voorwerpen, zie wat licht kan doen en leer anders met je camera te werken!
 • Post jouw foto’s op social media met #soocnl of upload ze op onze site

  We zijn uiteraard zeer benieuwd naar jouw creatieve uitspattingen!

©2022 SOOC.nl powered by C-Level Nomads

error

Met wie wil jij deze uitdaging delen?

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account