Upload foto
Geen vermeldingen gevonden

Jouw unieke blik wacht op onthulling, want hier zijn nog geen foto's geΓΌpload en jij kunt de eerste zijn!

Photo contest ist over
Photo contest ist over
Verborgen schoonheid

π™π’πž 𝐣𝐒𝐣 𝐝𝐞 π―πžπ«π›π¨π«π πžπ§ 𝐬𝐜𝐑𝐨𝐨𝐧𝐑𝐞𝐒𝐝?

De komende twee weken gaan we op zoek naar de verborgen schoonheid van alledaagse objecten of scènes. Het kan iets eenvoudigs zijn zoals een stapel boeken op een tafel of een oude fiets tegen een muur. Wat het ook is, het is aan jou om het op een unieke en interessante manier vast te leggen.

Wees niet bang om te experimenteren met verschillende hoeken, perspectieven en belichting om de schoonheid van het onderwerp te benadrukken. Of speel met technieken zoals extra bokeh of een langzame shutter speed. Laat je creatieve kant los! Lees ons blog met de 10 beste tips!

Op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens naar het werk van William Eggleston. Alle foto’s in de post zijn door hem gemaakt. Door te spelen met licht, kleuren en compositie weet hij ons te raken en toont hij de verborgen schoonheid.

Post jouw foto met de hashtag #soocnl en vergeet hem niet in te sturen op sooc.nl. De mooiste foto's krijgen een plekje op onze socials. Word jij de volgende winnaar?

𝑾𝒂𝒕 π’Šπ’” 𝑺𝑢𝑢π‘ͺ?

Als fotograaf weet jij als geen ander dat je niet altijd geΓ―nspireerd kan zijn. Bij SOOC proberen we je een handje te helpen. Met toffe fotochallenges dagen we je uit om buiten je comfort zone te stappen. Check iedere twee weken onze insta voor een nieuwe challenge!

Een van de beste dingen aan de gratis fotochallenges van SOOC is dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is een geweldige manier om te groeien als fotograaf zonder dat het je iets kost. Daarnaast biedt SOOC uitgebreide ondersteuning voor gebruikers, waaronder tips en tricks, tutorials en zelfs een feedbacksysteem. Dit betekent dat je als gebruiker altijd kunt blijven groeien en leren.

Laat hieronder je naam en mailadres achter en we bezorgen de nieuwste fotochallenges gratis in je mailbox!

351

Enthousiaste fotografen gingen je al voor!

Schrijf je in

De gratis fotochallenges van SOOC zijn een geweldige manier om nieuwe ideeΓ«n op te doen en uitdagingen aan te gaan op het gebied van fotografie.